Hiustenhellimisviikot

Tänään hyödynsin mahtavat edut Sokoksella. Hiustenhellimisviikko alkoi ja nyt on huippu kampaamotuotteita -40% alella. Merkki valikoima on laaja; Redken, Tigi, Wella, Sebastian, Goldwell, Bio+ …… Koska minulla on pitkät ja paksut hiukset, jotka ovat taipuisat, ostin pääasiassa itselleni kosteuttavia ja kiharoille hiuksille tarkoitettuja tuotteita. Muulle perheelle on omat tuotteet. Kannattaa hyödyntää mahtavat edut ja tarjoukset 💕

 

Tiesitkö muuten, että Sebastianin Texturizer, joka on tarkoitettu ohuille hiuksille tukea antamaan, toimii myös paksuissa hiuksissa antamaan tukea ja ryhtiä. Itse käytän tätä tyveen antamaan tukea. Suosittelen!

Kirjoittaja:

Olen aikuisblokkaaja Helsingistä, myynnin ja pukeutumisen ammattilainen. Rakastan muotia! Muodin ohella seuraan kauneus- ja kosmetiikka trendejä. Blogissani annan vinkkejä pukeutumiseen ja haluan rikkoa ns. "ikä" vaatimuksia, mielestäni ikä ei määrittele meitä tai miten meidän "kuuluisi" pukeutua:) Ole rohkea ja nauti pukeutumisesta!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.