Ihanat alusasut

Vihdoinkin!!! Näin ajattelin kun näin Marlies Dekkers alusasujen uudet mallit Sokoksella. Nämä ihanat kimaltavat ja täydellisesti istuvat liivit ja alushousut oli sitten pakko ostaa! Näin nämä ihanuudet ensimmäisen kerran SpaltPr toimiston Marlies Dekkers esittelyssä. No täytyy myöntää, kalliit ovat!!!  Mutta laadukkaat, hyvin istuvat ja … täydelliset 💕

Wolfordin tukisukkahousut työkäyttöön. Ihana laatu, kestävät ja näillä jaksaa seisoa ja kävellä koko päivän.

 

  Tiesitkö muuten, että Marlies Dekkers liiveissä on matalampi kuppi? Lisäksi ympärysmitta vastaa suunnilleen Freyan liivien ympärysmittaa, joka on suurempi kuin muilla merkeillä. Esim. jos käytät kokoa 75 D, menee sinulle luultavasti näistä koko 70E. 

Tiesitkö muuten, että Marlies Dekkers liiveissä on matalampi kuppi? Lisäksi ympärysmitta vastaa suunnilleen Freyan liivien ympärysmittaa, joka on suurempi kuin muilla merkeillä. Esim. jos käytät kokoa 75 D, menee sinulle luultavasti näistä koko 70E.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.