Marlies Dekkers

Spaltpr toimisto kutsui jälleenmyyjiä tutustumaan uuteen  Marlies Dekkers -mallistoon tammikuussa. Alusasut olivat upeita ja totta puhuakseni, en edes tiennyt kuinka laaja ja näyttävä mallisto on! Suomessa valikoimat mallistoa myyvissä tavarataloissa ja liikkeissä, yleensä pysyy casual / perusmallistossa.

Marlies Dekkers itse kertoi miten suunnittelu alkaa; ensin mietitään tarina ja esim. jokin historian hahmoista, jota sitten lähdetään rakentamaan ja suunnittelemaan. Itse suunnittelu valmiiseen alusasuun voi kestää vuodesta kahteen. Minusta idea tarinasta, jokaisessa mallistosta on hauska ja inspiroiva.

Olen miettinyt pitäisikö tilata mallistoa suoraan netistä, mutta ensin pitäisi tietää oikea koko. Marlies Dekkers  rintaliiveissä on matalampi kuppi, joka vaikuttaa liivin kokoon. Esim. Freyan liiveissä on korkeampi kuppi, joten samaa kokoa tuskin voi tilata. Alusasujen hinta oli keskihintaisesta kalliiseen. Mutta oli yksityiskohdatkin sellaisia, että jos todella haluaa jotain erilaista, niin siitä on valmis maksamaan. Ja ovathan alusasut laadukkaita. Kalliimmaksi tulee ostaa kokoajan halpoja alusasuja, jotka eivät kestä käyttöä ja jatkuvaa pesua.

Hauska ja mielenkiintoinen ilta kivojen työkavereitteni kanssa päättyi coctail paloihin ja kuplivaan juomaan 🍾

IMG_1262.JPG
IMG_1278.JPG
Marlies Dekkers 

Marlies Dekkers

                             Kuvat omistaa Satu Tapola / Samatablogs.com. Kuvien kopiointi ja käyttö kielletty.  (samatablogs@gmail.com)
                           Kuvat omistaa Satu Tapola / Samatablogs.com. Kuvien kopiointi ja käyttö kielletty.  (samatablogs@gmail.com)

Kirjoittaja:

Olen muodista, kauneudesta ja hyvinvoinnista kiinnostunut nainen. Asun Helsingissä, toistaiseksi yhdessä poikani ja kissani kanssa. Kirjoitan blogiini mitä mieleeni juolahtaa, joskus ehkä jopa sarkastisestikin. Yritän nauttia elämästä ja sen kaikista puolista täysillä. Koen, että olen kasvanut ihmisenä viimeisten vuosien aikana enemmän kuin koskaan, sen verran on tapahtunut. Uskallan sanoa ääneen ajatukseni, uskallan olla se joka kysyy ja ennen kaikkea uskallan iloita myös muiden puolesta. Juuri nyt koen olevani valmis muutokseen, uuteen suuntaan ja alkuun. Katsotaan mitä elämällä on minulle annettavaa❤️

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.