Voideviidakko

Ihoni on todella kuiva! Valitettavasti se on varmasti useamman ”keski-ikäisen” naisen ongelma. Kuivan ihon voide ei yksistään riitä, vaan tarvitaan myös kosteutta. Olen kokeillut useita eri merkkien voiteita, jotkin kuivan ihon voiteet jättävät iholle epämukavan rasvaisen tunteen ja eivät vain yksinkertaisesti toimi meikin alla. Ja taas toisaalta, jotkin voiteet ovat aiheuttaneet, kutinaa, kirvelyä, ihon punaisuutta ja joskus jopa nokkosrokkoa. Vaikka eivät sisältäisivätkään Parabeeneja jne.. (CosmEthics sovellus on tässä kätevä)

Olen käyttänyt kosteuttavia seerumeita, kosteuttavia naamioita (ihan joka ilta)… lista on loputon. Tällä hetkellä suosikkejani ovat Chanelin Le Lift Creme Riche, kuivalle iholle sekä alle Hydra Micro Serum. Ihoni ei ole sekaiho, vaikka useasti sitä kuulen. Ihoni on kuiva, atooppisuuteen taipuvainen ja tarvitsee rasvaisen voiteen sekä kosteutusta. Chanelin Le Lift Creme Riche ravitsee kuivan ihoni, mutta ei tee siitä rasvaisen tuntuista. Toimii täydellisesti meikin alla ja on erittäin riittoisa. Hydra Micro Serum taas kosteuttaa ja se todellakin kosteuttaa! Käytän aina voiteen alle ja yksinkertaisesti tähän tuotteeseen jää ”koukkuun”. Eron huomaa ihossa heti, jos yksikin kerta jää väliin. Olen KOUKUSSA!

 

FullSizeRender-3.jpg

Naamioissa suosin Glamglown kosteuttavaa naamioita sekä silloin tällöin kiinteyttävää naamiota ja nyt uutena kokeiluna kuorintavoide, joka on aivan huippu! Se, että naamio kuorii ihon se todellakin myös kirkastaa ihon ja on ehdottomasti paras tähän asti kokeilemistani. Kiitos vinkistä Sokoksen kosmetiikka osaston huipulle Hanna-Marille 🌹

Sain myös testattavaksi uudet puhdistusaineet. Joista suosikkini oli kosteuttava puhdistaja. Tulen aivan varmasti ostamaan tämän tuotteen heti kun se tulee myyntiin, nimittäin puhdisti hyvin, oli hyväntuoksuinen, tuoksui vain miedosti ja jätti kasvot kosteutetuiksi eikä jäänyt rutikuivaa tunnetta.

 

p.s. Glamglown kosteuttavan naamion laitan 3-5 kertaa viikossa ja jätän iholle useaksi tunniksi, lisäksi laitan päälle voiteen. Naamiota käytän sen mukaan kuinka kuivalta ihoni näyttää. Ja ensimmäistä kertaa vuosiin, tänä talvena, ihoni on ollut parhaimmassa kunnossa näyttämättä ”korppu-naamalta”!! Kiitos edellä mainittujen voiteiden 💕

  Kuvat ©️ omistaa Satu Tapola / samatablogs.com. Kuvien kopioiminen ja käyttö kielletty.Kirjoittaja:

Olen muodista, kauneudesta ja hyvinvoinnista kiinnostunut nainen. Asun Helsingissä, toistaiseksi yhdessä poikani ja kissani kanssa. Kirjoitan blogiini mitä mieleeni juolahtaa, joskus ehkä jopa sarkastisestikin. Yritän nauttia elämästä ja sen kaikista puolista täysillä. Koen, että olen kasvanut ihmisenä viimeisten vuosien aikana enemmän kuin koskaan, sen verran on tapahtunut. Uskallan sanoa ääneen ajatukseni, uskallan olla se joka kysyy ja ennen kaikkea uskallan iloita myös muiden puolesta. Juuri nyt koen olevani valmis muutokseen, uuteen suuntaan ja alkuun. Katsotaan mitä elämällä on minulle annettavaa❤️

2 thoughts on “Voideviidakko

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.