UUDET TUULET MIELESSÄ

Olen viime aikoina miettinyt uutta työpaikkaa, ihan vakavissani ja toki olen avoimia hakemuksia lähetellyt ja katsellut työpaikkailmoituksia ”sillä silmällä” jo aiemmin. Olen ollut nykyisessä työpaikassani useamman vuoden ja koen, että nyt olisi aika uudistua ja etsiä uusia tuulia. Minulla on ihanat työkaverit jne.. mutta joskus tulee tunne muutoksesta. Ja niinhän se on ettei mitään saa jos ei yritä:)

Olen melkein aina ns. ajautunut työhöni, en varsinaisesti ole tehnyt hakemusta juuri kyseiseen paikkaan. Palvelualalla olen ollut koko ikäni, niin ravintolassa kuin kaupan alalla. Nyt haluaisin jotain ihan muuta!  Kenties kouluttamista, tukkukaupassa työskentelyä, agentuuria, muotialaa yleensä, vastuuta tai täysin uutta!

 Ja tietysti haaveissa on päivätyö!! Mielellään myös hyvä tai ainakin nykyistä palkkaa kilpailukykyisempi palkka. Minua ei haittaa satunnaiset matkustamiset, keikat tms.. kunhan työaika olisi pääasiassa päivätyötä. 

Oletko sinä miettinyt viime aikoina uutta työpaikkaa? Tai olet tehnyt hakemuksen? Entä CV? Itselläni on vaikeuksia miettiä miten kertoa mitä kaikkea osaan ja missä olen hyvä? Tai miten yleensä kirjoitan sellaisen hakemuksen, että se huomataan?

Miten saada juuri se oikea ”tyyppi” näkemään ja huomaamaan kuinka hyvä ja mahtava persoona olen? Kuinka sanavalmis, tarkka, vastuullinen, huomaavainen, rohkea ja sosiaalinen olen. Miten osaan ottaa erilaiset persoonat huomioon, työskentelen niin tiimissä kuin yksin, pidän kouluttamisesta ja opastamisesta, olen myyntihenkinen ja en pelkää uutta. Hei; siis kaiken kaikkiaan ihan mahtava tyyppi!!

Olen vetänyt nykyisessä työpaikassani asiakas-iltoja, ollut mukana muotinäytöksien suunnittelussa, ollut osana koulutus tiimiä, kouluttanut pukeutumisneuvojia. Yksityisesti olen vetänyt erilaisia teemailtoja pukeutumiseen liittyen pienille ja isoille yrityksille. 

Miten kaiken tämän tuo paperille niin, että minut huomataan ja otetaan varteenotettavana hakijana? Miten erotun joukosta menemättä liiallisuuksiin?

Olen myös leikitellyt ajatuksella, pitäisikö minun siirtyä opiskelemaan tietotekniikkaa ja kenties sitä kautta löytää uusi ura?

Olisi kiva kuulla oletko sinä ollut samanlaisten pulmien edessä? Oletko sinäkin aikuinen nainen, joka harkitsee kenties alan vaihtoa? Lehdissä ja kaikkialla mediassa aina 40v tai enemmän ikää olevilla kerrotaan olevan huonot mahdollisuudet työllistymiseen. Ja jos on työtön ei varmastikaan saa uutta työpaikkaa koska; sanotaan se nyt suomeksi; OLET LIIAN VANHA! Vanha ja vanha, kuka on vanha? Koskaan ei ole liian vanha, ja itse tulen aina luultavasti mieleltäni olemaan 35 vuotias.

Sanotaan myös, että parhaat työpaikat ovat ns. piilo-työpaikkoja. Mikä pitää paikkansa, mutta mitenhän ne löytää? Tai mistä juuri oikea henkilö tulee ja poimii minut.  Kaikki vinkit ovat tervetulleita, sillä en edes osaa etsiä kaikkien yritysten keskeltä sitä omaa tulevaa uutta ihanne työpaikkaani 🌹

Kirjoittaja:

Olen muodista, kauneudesta ja hyvinvoinnista kiinnostunut nainen. Asun Helsingissä, toistaiseksi yhdessä poikani ja kissani kanssa. Kirjoitan blogiini mitä mieleeni juolahtaa, joskus ehkä jopa sarkastisestikin. Yritän nauttia elämästä ja sen kaikista puolista täysillä. Koen, että olen kasvanut ihmisenä viimeisten vuosien aikana enemmän kuin koskaan, sen verran on tapahtunut. Uskallan sanoa ääneen ajatukseni, uskallan olla se joka kysyy ja ennen kaikkea uskallan iloita myös muiden puolesta. Juuri nyt koen olevani valmis muutokseen, uuteen suuntaan ja alkuun. Katsotaan mitä elämällä on minulle annettavaa❤️

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.