MUOTIA VAATEKAAPISSA

Kun seuraa muotilehtiä ja katsoo näytöskuvia syksyn muodista, tulee aina fiilis ”on pakko saada” uutta! Onko tuttu tunne? Mietin, että minullahan on kaappi ”täynnä” vaatteita ja suurinta osaa en edes muista. Kenkiä on järjetön määrä, laukkuja, koruja, asusteita… Ja veikkaan etten ole ainoa.

Tutkailin viime viikolla kaappieni ja kätköjeni sisältöä, ja todellakin löysin uutta! Samalla tein ns. uusia löytöjä. Yllättävän paljon löysin ajankohtaista muotia! Eli ei todellakaan tarvitse aina ostaa uutta. (Tästä ei muotiteollisuus pidä…) Jos on välttämättä pakko saada jotain uutta, voi ostaa vaikka ajankohtaisen asusteen kuten korvikset, vyön, laukun, huivin, hatun jne.

Nämä kaikki vaatteet (kuvissa alla)ja asusteet on ostettu 1-10v sitten;

Muodikas poolo, culottes housut, leopardikuosiset avokkaat, eläinkuosinen leveä vyö, nahkalaukku koristeellisella ketjulla


Muhkea neule, nahka ja pitsi, näyttävät nyörisaappaat. Jos haluaisin voisin päivittää asun metallinhohtoisella kapealla vyöllä, miksei leveä vyö toimi yhtä hyvin.


Myyn usein vaatteitani kirpputoreilla tai nettikirppiksillä, jotkin vaatteet ja kengät vien suoraan keräykseen. Olen yrittänyt ”raa’alla” kädellä karsia kaikkea sellaista mitä en ole käyttänyt muutamaan vuoteen tai juuri ollenkaan. Kaikki kengät, jotka ovat olleet lähinnä koristeena…pois! Täytyy kyllä tunnustaa, että välillä otan kirppiskassista jotain pois. Tulee katumus ja jos vaikka kuitenkin tarvitsen -fiilis…..

Vaikka olen pukeutumisen ammattilainen ja neuvon asiakkaita toimivan pukukaapin rakentamiseen, myönnän etten ole itse niin tarkka. Rakastan muotia ja vaatteita yleensä. Innostun helposti ja saatan ostaa jotain hetken huumassa. Yleensä vaikka teen heräteoston, en pety, sillä tiedän mistä pidän ja mikä toimii juuri minulla. Ja monesti se heräteostos on juuri se paras ostos!Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.