TUMMAA PUNAA SUPPUSUULLE

Minulla on pieni suu ja kapeat huulet! 

Kuulen usein ettei minun kannata käyttää kovin tummaa huulipunaa. Olen kuitenkin toista mieltä, huulet voi rajata isommiksi ja erilaisilla pohjustuksilla ja nikseillä saa huulet pulleamman näköisiksi. Haluan olla kapinallinen ja tehdä juuri niin kuin haluan. Käytän joka päivä huulipunaa ja väri valikoituu sen hetkisen fiiliksen mukaan. 

Käytän usein kylmiä sävyjä huulipunissani, en viihdy lämpimissä  sävyissä, vaikka kuinka yrittäisin. Minulla on paljon kirkkaita pinkkejä, vaaleanpunaisia ja tummia luumun sävyjä. Punaisesta en pidä, johtuen varmaankin siitä, että lapsuudessani olen saanut punaisen värin yliannostuksen! Jos löytäisin hyvän kirkkaanpunaisen huulipunan, jossa on pinkki pohja, voisin kokeilla. Liian tummat ja lämpimät punaisen sävyt saavat minut näyttämään vanhalta ja no en viitsi sanoa 🙂

unnamed-4

Olen myös joskus leikitellyt ajatuksella pitäisikö ylähuultani hieman isontaa pistoksilla, mutta en ole uskaltautunut ajatusta pidemmälle. Joten nyt mennään huultenrajausten ja huulipunan voimalla:

unnamed-3

Olen kokeillut erilaisia ”appseja” /sovelluksia, joissa voi kokeilla miltä huulipuna näyttää omilla huulilla.  Kuvassa väri toimi, mutta väri ei vastannut huulten todellista pohjaväriä ja väri muuttui luonnossa ihan toiseksi. Kävin nimittäin testaamassa värin omille huulilleni ja tulos oli: no no no no!! Kiva idea leikitellä ”appseilla”, kunhan muistaa, että väri muuttuu huulilla. (Ainakin se on kivaa ajanvietettä ja saa hyvät naurut:))Kirjoittaja:

Olen aikuisblokkaaja Helsingistä, myynnin ja pukeutumisen ammattilainen. Rakastan muotia! Muodin ohella seuraan kauneus- ja kosmetiikka trendejä. Blogissani annan vinkkejä pukeutumiseen ja haluan rikkoa ns. "ikä" vaatimuksia, mielestäni ikä ei määrittele meitä tai miten meidän "kuuluisi" pukeutua:) Ole rohkea ja nauti pukeutumisesta!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.