KAUNEUDEN SYYSLOOKIT

Kutsu kauneuteen tapahtuma on parhaillaan ja kävin tutkimassa tarjouksia sekä valikoimaa yleensä. Joka päivä löytyy jotain uutta kivaa. Jos ei raaski ostaa kaikkea mitä haluaisi, saa vinkkejä kyselemällä ja kokeilemalla sekä kuulee tuoreimmista uutuuksista.  Itse ainakin odotan innolla näitä tapahtumia, sillä niistä voi tehdä huippu löytöjä ja saan usein monta uutta vinkkiä ihonhoitoon sekä meikkaamiseen. (Monilta merkeiltä ilmestyy usein juuri silloin myös uudet lookit). 

Yksi suosikki merkeistäni on Chanel! (Ja tietysti Cocon lisäksi Karl ja Choupette)

Chanelin syyslook on punainen ja tumman puhuva. Upeita sävyjä.. aah.. Power of red! ( Tuuli, kiitos!) Tuleeko tästä hieman mieleen 90-luku? itse olen sen verran rohkea persoona etten vähästä säikähdä ja voin hyvin kokeilla tumman puhuvia sävyjä. Ihanan dramaattinen iltalook ja päivällä voi meikata joko huulet tummiksi tai silmät smokey eye tyyliin. Läpinäkyvä punainen kynsilakka on myös mielenkiintoinen uutuus. 

img_2797

fullsizerender-18

fullsizerender-15

Chanelin ihonhoitotuotteet ovat ihan huippuja.. Hydra micro serum kosteuttaa ja oikeasti toimii, samoin Le Lift sarjan voiteet. Kuivan ihon voide imeytyy hyvin ja ei jää ihon pinnalla ”lillumaan” epämiellyttävästi.. toimii myös meikin alla. 

fullsizerender-6

Toisella suosikillani, Diorilla on upeita tummia sävyjä uudessa syksyn skyline lookissa ja kokeilin  upean sävyistä mono luomiväriä Fever,  väri toimi todella hyvin minulla!  Hyvä pigmentti, hieman kimalletta, ei liikaa ja todella hieno sävy. (Kiitos Emilia ja Ninja) Ostan yleensä luomivärejä jotka ovat violetteja, luumuja tai sinne päin olevia sävyjä. Ostin muuten viime keväänä todella tummanpunaisen Chanelin luomivärin… enkä ole katunut! Nyt halusin kokeilla jotain ihan uutta sävyä .. jotain mikä toimisi vihreiden silmieni kanssa. Fever.. no se toimi  ja sai aikaan ”feverin”. Pidän hyvälaatuisista tuotteista, koska ne maksavat itsensä käytössä takaisin,  jotka ovat riittoisia ja pigmentti on hyvä ellei suorastaan loistava! 

fullsizerender-26

fullsizerender-20

 Kokeilin myös uutta  Miss Dior Absolutely blooming tuoksua. Punaisia marjoja, makeahko kukkaistuoksu jossa valkoista myskiä. Tuoksu tuntui omalta ja tuoksui taivaalliselta. Yleensä uutta tuoksua kun etsii, joutuu kokeilemaan kymmeniä tuoksuja jotta se oma löytyy. Varsinkin jos on ajatuksissa minkä tyylistä hakee. 

img_2802

Hyviä merkkejä löytyy paljon ja eri hintaryhmissä. Tässä olivat suosikkini juuri nyt! Jos jotain haluaisin löytää, toivoisin löytäväni ripsivärin sen täydellisen! Mikä sitten on täydellinen ripsiväri; se pidentää, tekee kaarevat ripset, tuuheuttaa, on tarpeeksi musta ja ei tahri päivän mittaan yläluomea!! Ei en halua vedenkestävää ripsaria.. vaan sen täydellisen, jonka voi pestä vedellä ja puhdistusaineella pois. 🌹 (kokeiltu on edullisesta kalliimpaan!)Kirjoittaja:

Asun Helsingissä. Rakastan muotia ja kaikkea mitä siihen liittyy. Olen pukeutumisen ammattilainen ja työskentelen tällä hetkellä muodin parissa esimiehenä. Blogini ei ole vain muoti blogi, vaan kirjoitan mistä milloinkin. Toistaiseksi perheeseeni kuuluu aikuinen poikani sekä ihana Cymric rotuun kuuluva Sissi kissa 11 v. Viihdy kanssani ja liity seuraajieni joukkoon 🌹

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.