SOVITUSKOPISSA

Otin aamulla aikaisen startin ennen töihin menoa ja tavoitteena oli sovitella vaatteita. Lähinnä mekko, pusero ja hame. No, ei mennyt lähtö ihan putkeen:( joten aikaa jäi taas ihan liian vähän. Onneksi kuitenkin ehdin edes jotain sovittelemaan. Olen yleensä aika kriittinen ja en osta ihan mitä vaan, mutta toisaalta hyvin impulsiivinen ostaja.

Olin edellisenä päivänä nähnyt mustan pitsimekon YAS merkiltä. Ensimmäisenä tuli mieleen Rodarte, toisena Self Portrait joten pakkohan tätä ihanuutta oli saada kokeilla.

Päässäni pyöri mitä erilaisempia argumentteja miksi ostaisin mekon;

Mikä ihana mekko VAU, pitsinen unelma, ei kuitenkaan liian sievä tai romanttinen. Mekko josta saa rokin version helposti asustamalla. Pitsi sopii minulle, aina tarvitsee näyttävää pikkumustaa, koskaan ei tiedä koska ne juhlat on! Siis perusteluita riittää.. 🙂

Ihana pitsimekko haluaisitko olla minun?

fullsizerender-27

img_2931fullsizerender-29

Kuvassa mekon alla on toppi, mutta mekko ei sitä tarvitse. Olkaimettomat liivit, niin pääntie jää avonaisemmaksi kun iho pääsee kuultamaan läpi. Myös on vyötäröllä parin sentin kaistele, josta kuultaa iho .. mekosta tulee kevyempi ilman toppia. Kengiksi asun kanssa sopii avokkaat, maiharit, nilkkurit, tolppakorot jne riippuen fiiliksestä kuka haluaa olla tänään:) Koruja asu ei oikeastaan tarvitse. Jos kuitenkin jotain laittaisin niin pelkät korvikset riittää. Kirjoittaja:

Asun Helsingissä. Rakastan muotia ja kaikkea mitä siihen liittyy. Olen pukeutumisen ammattilainen ja työskentelen tällä hetkellä muodin parissa esimiehenä. Blogini ei ole vain muoti blogi, vaan kirjoitan mistä milloinkin. Toistaiseksi perheeseeni kuuluu aikuinen poikani sekä ihana Cymric rotuun kuuluva Sissi kissa 11 v. Viihdy kanssani ja liity seuraajieni joukkoon 🌹

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.