GLORIA FASHION SHOW:ssa

Rakastan muotitapahtumia! Voisin ”työkseni” juosta erilaisissa näytöksissä ja tapahtumissa…     Nyt oli Gloria Fashion Show:n vuoro. Olin varannut liput jo kesällä kaksi yhden hinnalla tapahtumaan. Näytös oli Kaapelitehtaalla ja erittäin hyvin järjestetty. Itse Show ja katsomo olivat täysin erillään,  mikä oli hyvä, sillä nyt pääsi hyvin tutustumaan näytteisiin ja uutuuksiin, shamppanjaa unohtamatta. Seurana minulla oli ihana ystäväni Natalia. 

Asukokonaisuutta mietin hetken, kunnes visio kirkastui. Rakastuin Filippa K:n kapeaan villahameeseen, jossa on halkio. Nahkatakki taas rikkoo liian naisellista linjaa, puserona minulla on yksinkertainen poolo. (Minulla on lyhyt kaula, mutta show what?!)  Juuri nyt olen ”hulluna” hameisiin ja mekkoihin. Todella outoa, sillä käytän yleensä housuja, erityisesti syksyllä ja talvella. 

fullsizerender-236 

Muotinäytöksessä oli paljon ihania vaatteita ja asukokonaisuuksia,  aina kun ei ole mahdollista ostaa kaikkea uutta ja ihanaa, poimin ideoita omaan pukeutumiseen katsomalla miten asut on stailattu ja minkälaisilla kokonaisuuksilla yhdistelty. 

Alla kuvia näytöksestä. Olen kerännyt erilaisia malleja ja tyylejä,  arkipukeutumista, juhlaa, ulkopukeutumista, trendejä jokaiselle. (kuvia otin paljon). 

Mukana oli monia merkkejä; mm.  PBO, Tiger of Sweden, Ted Baker, Andiata, Marita Huurinainen, Teemu Muurimäki, The Lab, Sand, FilippaK, Colmar, MyoMy, Sokos mm.

Haaveilen Marita Huurinaisen turkisliivistä💕 (huom. turkikset ovat eläimistä, jotka ovat jääneet auton alle jne.. eli eläimiä ei erikseen teurasteta turkiksia varten)

fullsizerender-47

fullsizerender-17

fullsizerender-36

fullsizerender-12

fullsizerender-31

fullsizerender-35

fullsizerender-2

fullsizerender-160

fullsizerender-142

fullsizerender-111

fullsizerender-93

fullsizerender-84fullsizerender-7


fullsizerender-201

 

KIITOS GLORIA! Ensi vuonna tavataan 🍾Kirjoittaja:

Olen muodista, kauneudesta ja hyvinvoinnista kiinnostunut nainen. Asun Helsingissä, toistaiseksi yhdessä poikani ja kissani kanssa. Kirjoitan blogiini mitä mieleeni juolahtaa, joskus ehkä jopa sarkastisestikin. Yritän nauttia elämästä ja sen kaikista puolista täysillä. Koen, että olen kasvanut ihmisenä viimeisten vuosien aikana enemmän kuin koskaan, sen verran on tapahtunut. Uskallan sanoa ääneen ajatukseni, uskallan olla se joka kysyy ja ennen kaikkea uskallan iloita myös muiden puolesta. Juuri nyt koen olevani valmis muutokseen, uuteen suuntaan ja alkuun. Katsotaan mitä elämällä on minulle annettavaa❤️

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.