KIHARAT SUOLA SUIHKEELLA

Monet varmasti muistavat permanentti kiharat kauhulla!!

Olen itsekin vuosien saatossa kokeillut mitä muhkeampia permanentteja perinteisestä spiraalikiharaan.. OMG! No, nyt kun 80-luku on muodissa, tuo se tullessaan myös permanentti kiharat erilaisine versioineen.

Onneksi enää ei kuitenkaan tarvitse ”ottaa” kiharoita ja mahdollisesti kuivattaa hiuksia pilalle permanentti aineilla. Apuvälineitä nimittäin löytyy;  80-luvun  permanentti kiharaa saa kihartimilla ja erilaisilla muotoiluaineilla.

 Kokeilin Balmainin suolasuihketta luonnontaipuisiin pitkiin hiuksiini. Pesin illalla hiukset ja käytin ensin muotovaahtoa jonka jälkeen suihkutin märkiin hiuksiini suolasuihketta. Rutistelin hiukset kiharalle ja annoin kuivahtaa. Tämän jälkeen lisäsin vielä suihketta ja rutistelin hiuksiani lisää. Kun hiukseni olivat melkein kuivat nostin ne löysälle nutturalle päälaelle ja annoin olla. Kun avasin nutturan… VAU.. oli nimittäin aikamoinen kiharapehko! Suosittelen kokeilemaan jos haluat kiharat hiukset helposti. Varsinkin jos hiuksesi ovat luonnostaan taipuisat.

fullsizerender-1

 

fullsizerender

img_3442

(kuvat yllä ©️Satu Tapola/ samatablogs.wordpress.com, Balmainin suola suihke ei ole mainos, vaan aito mielipide)Kirjoittaja:

Olen muodista, kauneudesta ja hyvinvoinnista kiinnostunut nainen. Asun Helsingissä, toistaiseksi yhdessä poikani ja kissani kanssa. Kirjoitan blogiini mitä mieleeni juolahtaa, joskus ehkä jopa sarkastisestikin. Yritän nauttia elämästä ja sen kaikista puolista täysillä. Koen, että olen kasvanut ihmisenä viimeisten vuosien aikana enemmän kuin koskaan, sen verran on tapahtunut. Uskallan sanoa ääneen ajatukseni, uskallan olla se joka kysyy ja ennen kaikkea uskallan iloita myös muiden puolesta. Juuri nyt koen olevani valmis muutokseen, uuteen suuntaan ja alkuun. Katsotaan mitä elämällä on minulle annettavaa❤️

2 thoughts on “KIHARAT SUOLA SUIHKEELLA

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.