VINTAGE MARIMEKKOA

Marimekko on ollut viime aikoina esillä enemmän ja vähemmän. Mallistot uudistuvat ja toisaalta taas kaivetaan esiin vanhoja ”aarteita” vuosien saatosta.  Lukiessani Marimekosta sain idean etsiä anoppini perintönä tulleet vanhat Marimekot esiin. Löysin kuin löysinkin kaappieni kätköistä kaksi upeaa luomusta. Ensimmäinen maxi mekko on nimeltään Keidas ja vuodelta 1966. Mekkoon on ilmeisesti olemassa myös lierihattu. Harmi ettei minulla ole sitä!  Katsoin myös erilaisia verkkosivuja ja aikamoisia hintoja pyydettiin muutamasta mekosta, mm. 700 dollaria!

Keidas mekko vuodelta 1966

20161005_150733

20161005_150816

 Toinen mekko on polka dots, bubble prints vuodelta 1974. Tässä mekossa on ollut vyö, joka on kateissa. Mekot ovat loistavassa kunnossa ja  materiaalit tukevaa puuvillaa  tai puuvilla sekoitetta. Aika retroa vai mitä? 

Mekko Bubble prints vuodelta 1974

20161005_1512080

20161005_151213

Hiukset voivat olla auki tai kiinni. Jos ne olisivat auki, vaikutelma muuttuisi heti toisenlaiseksi. Itselläni tulee mieleen kukkaistyttö. Halusin kuitenkin enemmän ”muodikasta retroa” kuviin joten hiukset nutturalle päälaelle, aurinkolasit, tolppakorot ja ei niin ”täydellinen” meikki. 

(Aurinkolasit ovat tulleet ystävältäni ja muistaakseni ovat Saksasta)Kirjoittaja:

Olen muodista, kauneudesta ja hyvinvoinnista kiinnostunut nainen. Asun Helsingissä, toistaiseksi yhdessä poikani ja kissani kanssa. Kirjoitan blogiini mitä mieleeni juolahtaa, joskus ehkä jopa sarkastisestikin. Yritän nauttia elämästä ja sen kaikista puolista täysillä. Koen, että olen kasvanut ihmisenä viimeisten vuosien aikana enemmän kuin koskaan, sen verran on tapahtunut. Uskallan sanoa ääneen ajatukseni, uskallan olla se joka kysyy ja ennen kaikkea uskallan iloita myös muiden puolesta. Juuri nyt koen olevani valmis muutokseen, uuteen suuntaan ja alkuun. Katsotaan mitä elämällä on minulle annettavaa❤️

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.