IN INFINITY KUSAMA

Vierailin lauantaina ystäväni Millan kanssa HAM:n Yayoi Kusaman näyttelyssä. En oikein tiennyt mitä odottaa, joten avoimin mielin näyttelyyn. Tiesin toki, että kyse on pilkuista ja olin tutustunut Kusaman henkilöhistoriaan jo aiemmin.

 Näyttely oli todella vaikuttava ja herätti erilaisia tunteita. Taideteokset kertoivat pelosta, ahdistuksesta, ilosta, kauneudesta, hallusinaatioista… Yritin kuvitella minkälaisissa tilanteissa tai elämänvaiheissa ne on toteutettu. Kurpitsat, Amerikka, alastomuus, kirje Nixonille … Luis Vuitton. Pohdin kuinka kauan yhden taideteoksen tekemiseen on mennyt aikaa, sillä jokaisen ääriviivan sisään mahtuu tuhansia ellei satojatuhansia pilkkuja. Toisto toiston perään, äärettömyys..

Itse näin jopa kauhuelokuvista tuttuja lonkeroita ja joistakin suorastaan huokui pelko! Entä sitten erilaiset installaatiot? Tai huone jossa peilit ovat kolmiulotteisia, fallokset ja taas satoja tuhansia pilkkuja. Kuin salainen maailma, joka vie tajunnan ja katoat äärettömyyteen. (Huoneessa sai olla kerrallaan vain minuutin ja aikaa otettiin kellolla. Enää en ihmettele miksi, sillä sisään astuessani päässäni suorastaan hetken pyöri ympyrää ja oli vaikea kohdistaa katsetta mihinkään!)

Lievästi sanoen vow elämys:)

Suosittelen lämpimästi näyttelyä! 

img_3607img_3619img_3659img_3631img_3639img_3629img_3649img_3647img_3623

img_3621

img_3632

Käykää ihmeessä katsomassa näyttely. Takaan, että se herättää fiiliksiä❤️

Kuvat ja teksti ©Satu Tapola/ samatablogs Kirjoittaja:

Olen muodista, kauneudesta ja hyvinvoinnista kiinnostunut nainen. Asun Helsingissä, toistaiseksi yhdessä poikani ja kissani kanssa. Kirjoitan blogiini mitä mieleeni juolahtaa, joskus ehkä jopa sarkastisestikin. Yritän nauttia elämästä ja sen kaikista puolista täysillä. Koen, että olen kasvanut ihmisenä viimeisten vuosien aikana enemmän kuin koskaan, sen verran on tapahtunut. Uskallan sanoa ääneen ajatukseni, uskallan olla se joka kysyy ja ennen kaikkea uskallan iloita myös muiden puolesta. Juuri nyt koen olevani valmis muutokseen, uuteen suuntaan ja alkuun. Katsotaan mitä elämällä on minulle annettavaa❤️

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.