LIDLIN KASVOVOITEET TESTISSÄ

Minä, merkkitietoinen ja vain laadukkaita voiteita käyttävä päätin uskaltautua kokeilemaan Lidlin kasvovoiteita. Hinta oli erittäin halpa 3,49€ per voide. Ostin päivä ja yövoiteen Cien Vital sarjasta; Regenerative Day Cream ja Night Cream. Ajattelin, että koska voiteet ovat erittäin edullisia ja kun ja jos ne eivät toimi, käytän vaikka jalkavoiteena.

img_3815

Kokeilin ensin yövoidetta ja täytyy tunnustaa; hieman pelotti. Nimittäin ihoni reagoi todella voimakkaasti punoittamalla tai ihoani alkaa kirvellä. Joskus jopa saan nokkosrokkoa. Joten en hevillä vaihda voidetta kun olen hyvän löytänyt. Nyt ajattelin, että koska on viikonloppu ja seuraavana päivänä vapaapäivä, uskallan kokeilla. 

Pelon sekaisin tuntein levitin illalla voidetta kasvoihin. Yllätyin kuinka hyvältä se tuntui, levittyi hyvin ja oli tarpeeksi kosteuttavaa sekä rasvaista. Ihossani tuntui ”pientä kihelmöintiä” ja jotenkin kiinteytynyt tunne.. jos niin nyt voi sanoa. Ihoni ei muuttunut punaiseksi eikä sitä kuumottanut ikävästi. Aamulla ihoni oli tasaisen vaalea, hyvin levänneen oloinen eikä edes edellisenä iltana syömäni suolaiset popcornit näkyneet ikävänä turvotuksena! Olin; VAU!  Olen käyttänyt yövoidetta nyt neljänä iltana ja toimii hyvin! Päivävoide taas ei herättänyt niin suuria elämyksiä, sillä voide ei ole tarpeeksi rasvainen kuivalle iholleni, kosteuttava kyllä ja oikein hyvän tuntuinen. Mutta näin syksyllä ihoni kuivuu sen verran paljon, että voiteen pitää olla rasvaisempi. Luulen, että päivävoide olisi hyvä kesäkäytössä.

Joka tapauksessa innostuin sen verran näistä tuotteista, ei muuta kuin kipin kapin Lidliin ja ostamaan lisää Cien tuotteita testiin.. (sen verran edulliset hinnat, että raaski suorittaa kokeilun:))

Ostin useampia tuotteita hyvän kokeilun tuloksena; jalkavoiteen, käsivoiteen, Sos-käsivoiteen erityisen kuiville käsille ja kynsilakanpoistoaineen ilman asetonia.  

Jalkavoide oli hieman öljymäinen ja vetinen, enkä pitänyt siitä sillä haluan voiteen olevan tuhdimpi. Käsivoide taas kosteutti ja imeytyi hyvin. Voide on päiväkäyttöön sopivan kevyt. Sos-käsivoide oli taas loistava myös jalkavoiteena yökäyttöön, toki sopii todella kuiville käsille myös päiväksi tai yöksi mutta saattaa olla liian rasvainen ja hitaasti imeytyvä päiväkäyttöön.

KYNSILAKANPOISTOAINE, uusi suosikkini! Superhyvä, lakat lähti hyvin eikä kynsiin tai sormiin jäänyt kuiva tunne. Ja ihan loistava pumppupullo💕

img_3816

Voin todellakin suositella Lidlin Cien-sarjaa. Varmasti löytyy jokaiselle jotakin. Ja itse ainakin tulen ostamaan tuotteita jatkossakin.

Tuotteet ostettu itse ja täysin puolueettomasti testattu.

Kuvat ja teksti ©Satu Tapola / samatablogsKirjoittaja:

Olen muodista, kauneudesta ja hyvinvoinnista kiinnostunut nainen. Asun Helsingissä, toistaiseksi yhdessä poikani ja kissani kanssa. Kirjoitan blogiini mitä mieleeni juolahtaa, joskus ehkä jopa sarkastisestikin. Yritän nauttia elämästä ja sen kaikista puolista täysillä. Koen, että olen kasvanut ihmisenä viimeisten vuosien aikana enemmän kuin koskaan, sen verran on tapahtunut. Uskallan sanoa ääneen ajatukseni, uskallan olla se joka kysyy ja ennen kaikkea uskallan iloita myös muiden puolesta. Juuri nyt koen olevani valmis muutokseen, uuteen suuntaan ja alkuun. Katsotaan mitä elämällä on minulle annettavaa❤️

One thought on “LIDLIN KASVOVOITEET TESTISSÄ

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.