I LOVE ME

Olin lauantaina I Love Me -messuilla ihanan ystäväni Natalian kanssa, oli kerrassaan rentouttava ja mahtava päivä. Vietimme päivän muodin ja kauneuden merkeissä,  tutustuen näytteilleasettajiin, maistelimme tuotteita, katsoimme näytöksen, sovitimme vaatteita…. 

Muotinäytös oli hyvä, ainoa haittapuoli oli jatkuvasti sisään joko tulossa oleva tai sieltä poistuva yleisö! Oli outoa, että kesken näytöksen sallittiin niinkin kova trafiikki.. ja se suorastaan haittasi näytöstä. Istuimme nimittäin suoraan lavan edessä. 

fullsizerender-99-16-04-05

Muotinäytöksen jälkeen menimme tutkimaan näyttelyn satoa. Ja jäimme hetkeksi  ”jumiin” Metsolan osastolle hapsumekkoja sovittelemaan! (Sovituskoppi oli todella omintakeinen ja pientä jännitystä toi hengari oven välissä, se nimittäin esti oven lukittumisen… (Luulen, että meillä olisi hauskaa riittänyt myös lukkojen takana!)

Näillä hapsumekoilla oli suuri menekki, varsinkin fit-mallilla. Kapeampi malli oli näytöksessä mukana ja mekko myytiin vauhdilla loppuun. Loosefit malli oli myös hauska, varsinkin R/H:n frilla leggareiden kanssa. (Myyjä luuli, että minulla oli saappaat jalassa… 😉) Kuva alla;

img_3783

Molempaa mallia voi tilata Metsolan nettisivuilta, itseäni jäi mietityttämään juuri se kapeampi malli, vaikka hauskoja ja näyttäviä ovat molemmat. 

img_3769

Ostettavaa olisi löytynyt muutakin, siis laadukkaampaa puolta. Ihanat Munsun nahka legginsit, super joustavat, hinta taas ei ollut kukkarolle sopiva; tarjous 359 €..varsinkaan kun ei ollut varautunut ostamaan mitään niin kallista,  joten pelkkään ihailuun jäi tällä kertaa. Hinta oli tarjoushintana kuitenkin edullinen, jos ajattelee mitä stretch nahkahousut yleensä maksaa. 

Sen sijaan Synsamilla oli todella reilu palvelu, saan käyttää -50 % messutarjouksen liikkeessä jos löydän sopivat lasit. Silmälasini tarvitsevat kipeästi uudistumista ja samoin huonontunut näköni. Toivottavasti siis löydän sopivat kehykset, sillä tarjous koskee koko pakettia;)

Messuilta lähdin suoraan syömään, joten ihan loppuun asti emme olleet.. luulen etteivät jalat olisi enää jaksaneetkaan! Kiitos ihanasta messuseurasta Natsku💕 Ensi vuonna uudelleen!

OLE TÄRKEÄ ITSELLESI

 

Kirjoittaja:

Olen muodista, kauneudesta ja hyvinvoinnista kiinnostunut nainen. Asun Helsingissä, toistaiseksi yhdessä poikani ja kissani kanssa. Kirjoitan blogiini mitä mieleeni juolahtaa, joskus ehkä jopa sarkastisestikin. Yritän nauttia elämästä ja sen kaikista puolista täysillä. Koen, että olen kasvanut ihmisenä viimeisten vuosien aikana enemmän kuin koskaan, sen verran on tapahtunut. Uskallan sanoa ääneen ajatukseni, uskallan olla se joka kysyy ja ennen kaikkea uskallan iloita myös muiden puolesta. Juuri nyt koen olevani valmis muutokseen, uuteen suuntaan ja alkuun. Katsotaan mitä elämällä on minulle annettavaa❤️

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.