OSCARIT JA PUKUJEN LOISTOA…

Oscarit, ihana pukujuhla. Katsonkin aina Oscarit, joko suorana tai tallennettuna. Tällä kertaa suora lähetys jäi näkemättä, joten olikin aika haastavaa yrittää olla ilman uutisia koko päivä! Mutta onnistuin! Oscarit ovat mielestäni parhaimmillaan hyvää viihdettä niin kuin hyvä elokuva, joka vie ajatukset arjesta. Varsinkin punaisen maton osuus saa minut ihastelemaan toistaan kauniimpia pukuja. 

Alkujaan Oscarit ovat olleet frakkijuhla, mutta nykyään tapahtuma on enemmänkin smokki- kuin frakkijuhla. Olen kerännyt tähän mielestäni parhaimmat asut. 80-luku näkyi selkeästi kullan ja kimalteen muodossa, unohtamatta korostettuja hartialinjoja sekä viittoja. Myös vartalonmyötäiset leikkaukset, hapsut ja pitsit olivat suosittuja….. Väreissä voittivat, kulta, hopea, valkoinen, kirkas punainen, pastelliset sävyt ja musta.  Itseäni inspiroi tällä kertaa muut värit kuin musta!

Jessica Bielin upea KaufmanFrancon kullanhohtoinen puku, Vau! Kuin veistos! Nicole Kidmanin nude paljettipuku hopeaisella kirjailulla on Armani Prive Couture mallistoa ja sopii täydellisesti kantajalleen. Halle Berryn musta-kulta-sifonki luomus on Atelier Versace Couturea. Mielestäni puvussa on jotain 20-luvun kulta-ajoilta ja samalla tulee mieleen Josephine Baker! Vai johtuisiko se kampauksesta?

Myös näissä puvuissa oli sitä jotakin; Chrissy Tiegenin Zuhair Muradin Couture puku henki täydellisesti 80-lukua paljetteineen ja viittoineen.. elegantti ja seksikäs. Hailee Steindeldin Ralph&Russo:n upea kukkakirjailtu ja kauniisti laskeutuva luomus sekä Olivia Culpon Marchesan upea 20-luvun tyylinen puku, mikä henkii myös romantiikkaa.

Scarlett Johanssonin Azzedine Alaïa:n pastellinen, herkkä ja romanttinen sifonkiluomus. Octavia Spencerin ”höyhenpuku” sopi täydellisesti kantajalleen väriä myöten, puku on Marchesan. Janelle Monáen kuninkaallinen puku on Elie Saabin käsialaa, tyrmäävä! Jäin kuitenkin miettimään onko tässä jo liikaa kaikkea? En ollut varma häiritsikö minua puvun koristeellisuuden lisäksi hiuspanta, korvakorut ja massiivinen kaulakoru? Itse olisin ehkä jättänyt kaulakorun pois… Mutta kerrassaan tyrmäävä!

Charlize Theron ja Christian Dior Couture, tätä pukua kehuttiin paljon ja upea se onkin, mutta tekeekö puvun yläosa vartalon massiiviseksi? Mieleeni tulee Kreikkalainen antiikin jumalatar. Naomie Harrisilla oli yllään Calvin Kleinin puku, upea, paljettinen, valkoinen ja näyttävä laahus, mutta oliko puku kuitenkaan Oscar Gaalan arvoinen? Mielestäni tämä jää hieman jalkoihin muihin verrattuna vaikka puku onkin upea. Tai kenties tämä henkii uuden aikakauden alkua Oscar gaaloissa? Busy Philipps ja Elisabeth Kennedy & Lorraine Schwartzin puku henkii taas vanhanajan glamouria, upea tummanvihreä kauniisti laskeutuva samettilaahus. 

Pharrell Williams Chanelin frakissa, todella tyrmäävä! Andrew Garfiel Tom Fordin Smokissa. Brie Larson Oscar de la Rentan dramaattisen kauniissa mustassa asussa. 

Oscarit jäävät yleensä historiaan juontajan ajankohtaisista spiikeistä ja upeista asuista. Tällä kertaa kaikki on toisin; ihan uskomaton moka; väärä elokuva valittiin parhaaksi elokuvaksi. Itselleni jäi epätodellinen tunne ja ihan kuin olisi tullutkin ”tasapeli”!  Luulen, että voittaja fiilis katosi molemmilta niin La La Landin kuin Moonlightin tekijöiltä;)                                                   Minun suosikkini oli La La Land!

Toki upeita asuja oli paljon muitakin mm; Mischelle Williams Luis Vuittonin, Emma Stone Givenchyn, Ruth Mega Valentinon puvuissaan. ©Teksti Satu Tapola / samatablogs

Kuvat; kuvakaappaus internet, Oscar´s, Vogue

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s