ESIMAKUA KEVÄT-KESÄ 2018 MUODISTA JA VÄREISTÄ 💕

Kevään ja kesän 2018 muoti on mm. kimalletta, naisellisia leikkauksia, syviä halkioita, näyttäviä päänteitä, kulmikkaita ja voimakkaita hartialinjoja, kerrospukeutumista, paljon hameita ja mekkoja… hengästyttävää, mutta niin kaunista ja minua viehättävää muotia.

Lontoon väripaletti sisältää pehmeitä ja naisellisia sävyjä, voimakkaiden värien ohella kun taas New York tarjoaa voimakkaita värejä melkeinpä pelkästään. Miami Vice värejä!

Seksikkäitä ihoa myötäileviä haalareita, hihattomia mekkoja jotka puetaan puseron ja leveälahkeisten housujen kanssa. Mustaa unohtamatta. Jokaiselle jotakin siis. Muodin tarkoitus on antaa meille vinkkejä omaan pukeutumiseen eikä sitä ole tarkoitus noudattaa orjallisesti. Olet sitten bling bling, Miami Vice, naisellinen tai kohtalokas… tai ihan tavis…

Katsele, ihastele, kauhistele ja poimi omaan pukeutumiseen se jokin!

Näyttökuva 2017-11-11 kello 16.14.15Näyttökuva 2017-11-11 kello 16.45.15

Näyttökuva 2017-11-11 kello 17.17.12Näyttökuva 2017-11-11 kello 16.47.54

Näyttökuva 2017-11-11 kello 16.46.56

Näyttökuva 2017-11-11 kello 17.07.03Näyttökuva 2017-11-11 kello 17.13.39©Satu Tapola / samatablogs

Kuvat; internet, vogue, pantone, fashion shows, runway, fashion colors, fashion trends

Kirjoittaja:

Olen muodista, kauneudesta ja hyvinvoinnista kiinnostunut nainen. Asun Helsingissä, toistaiseksi yhdessä poikani ja kissani kanssa. Kirjoitan blogiini mitä mieleeni juolahtaa, joskus ehkä jopa sarkastisestikin. Yritän nauttia elämästä ja sen kaikista puolista täysillä. Koen, että olen kasvanut ihmisenä viimeisten vuosien aikana enemmän kuin koskaan, sen verran on tapahtunut. Uskallan sanoa ääneen ajatukseni, uskallan olla se joka kysyy ja ennen kaikkea uskallan iloita myös muiden puolesta. Juuri nyt koen olevani valmis muutokseen, uuteen suuntaan ja alkuun. Katsotaan mitä elämällä on minulle annettavaa❤️

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.