Syksy / Talvi 2019-2020

Taas saapuu syksy ja syksyn sekä tulevan talven muoti. Suomen kesä on todellakin lyhyt vaikka kesän pitäisi olla juuri nyt parhaimillaan. Mielelläni olisin jatkanut pitkää kuumaa kesää … Mitä kaikkea tulevasta muodista sitten löytyy? Paljon ruskean ja oranssin eri sävyjä, kaunis ja naisellinen persikkaan vivahtava beige, pakkasen harmaa, upea punertavapohjainen purppura, pehmeä laventeli, tumma laivastonsininen, vihreän eri sävyjä kuten upea tumma kylmä vihreä ja tajunnan räjäyttävä neon vihreä. Keltaisista mm. kerma toffeen ja cheddar juuston sävyt. Karpalon ja Chilin punaista… Ihan vain muutamia mainitakseni. Helsingin liikkeissä ainakin näkyy jo nyt runsaasti oranssin eri sävyjä, unohtamatta kestosuosikkia; mustaa.

Alla poimintoja syksyn muodista;

Mitä muuta tapahtuu muodissa? Eläinkuosit leopardista, käärmeeseen ja seepraan jatkavat voimakkaana niin vaatteissa kuin asusteissa. 70-luku ja retrohenki, sammareita ja samettijakkuja, unohtamatta tekoturkiksia tai kukkakuoseja. Cowboy bootseja, ruutua ja tweedkuoseja, kaksirivinapitusta jakuissa, kultanappeja, laskoshousuja leveällä vyötärönauhalla, paljon nahkaa värillisenä, näyttäviä muotoja ja leikkauksia. Vyötäröä korostetaan vyöllä ja erityisesti takin päällä.

Suorastaan hengästyttävää niin paljon kaikkea. Se onkin parasta, jokaiselle löytyy jotain ihan varmasti. Parasta tietysti on myös se, että jokainen voi leikitellä juuri omalla tyylillä.

Itse en ihan näihin kaikkiin väreihin lämpene, niin kauniita kuin ne ovatkin, saati tyyleihin. Luultavasti täydennän aika minimaalisesti omaa vaatekaappiani, sillä uskon löytäväni hyvinkin paljon vaatteista kenkiin, joita voi soveltaa tulevaan muotiin. Kaikenhan ei aina tarvitse olla uusinta uutta 🙂

Teksti; ©Satu Tapola, http://www.samatablogs.com, kuvat; Vogue Runway, Glamour, Internet

Kirjoittaja:

Olen muodista, kauneudesta ja hyvinvoinnista kiinnostunut nainen. Asun Helsingissä, toistaiseksi yhdessä poikani ja kissani kanssa. Kirjoitan blogiini mitä mieleeni juolahtaa, joskus ehkä jopa sarkastisestikin. Yritän nauttia elämästä ja sen kaikista puolista täysillä. Koen, että olen kasvanut ihmisenä viimeisten vuosien aikana enemmän kuin koskaan, sen verran on tapahtunut. Uskallan sanoa ääneen ajatukseni, uskallan olla se joka kysyy ja ennen kaikkea uskallan iloita myös muiden puolesta. Juuri nyt koen olevani valmis muutokseen, uuteen suuntaan ja alkuun. Katsotaan mitä elämällä on minulle annettavaa❤️

3 thoughts on “Syksy / Talvi 2019-2020

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.